Skip to main content

Q-Security toegangs­controle voor bedrijven

Volledige controle over wie je bedrijf binnenkomt

Weet je wie er wanneer in en rond je gebouwen loopt? Nee? Met toegangscontrole weet je exact tot op de seconde wie je gebouw binnenkomt of terrein oprijdt, hoelang die persoon er is en wanneer hij of zij je terrein of gebouw opnieuw verlaat. Ook belangrijke ruimtes zoals je magazijn, garage of directiekantoor kun je met toegangscontrole beveiligen.

Toegangscontrole op maat van je bedrijf

Je bedrijf, magazijn, werf: elke bedrijfslocatie is uniek. Daarom komen we vrijblijvend bij je langs om te bepalen welke deuren, poorten en slagbomen we uitrusten met toegangscontrole. Zo beslis je zelf wie er wanneer toegang heeft tot welke locatie. Toegang beperken tot specifieke ruimtes en locaties? Werknemers en bezoekers alleen op bepaalde tijdstippen toegang geven? De toegang van bepaalde personen blokkeren? Het kan allemaal. We stemmen onze toegangscontrole volledig op je bedrijfsgebouwen en -terreinen af.

Alles automatisch geregeld

Aparte sleutels voor elke ruimte en vestiging? Een medewerker die noteert wie er wanneer binnenkomt en buitengaat? Met toegangscontrole heeft iedere persoon met 1 badge toegang tot de ruimtes die jij goedkeurt, op de tijdstippen waarop jij toelating geeft. Wil je specifieke ruimtes extra beveiligen? Met codeklavieren, vingerscanners en nummerplaatherkenning is dat zo gebeurd. Je toegangscontrolesysteem registreert automatisch wat er allemaal gebeurt. En als je dat wilt, koppelen we je toegangscontrole ook aan je verlichting en verwarming. Zo bespaar je automatisch energie op momenten dat er niemand in een ruimte aanwezig is.

Toegangscontrole met persoonlijke opvolging

Bij Q-Security krijg je niet alleen toegangscontrole. Ook de garantie dat je een persoonlijke service krijgt. Als zaakvoerder komen we persoonlijk bij je langs, zijn we bij de plaatsing aanwezig en onderhouden we je toegangscontrole zelf. Ook bij problemen kun je ons altijd persoonlijk bereiken. Want niets is voor ons belangrijker dan jouw gemoedsrust en de veiligheid van je bedrijf.

Ja, ik wil bepalen wie er waar en wanneer mijn bedrijf binnenkomt