Skip to main content

Q-Security camerabewaking voor huizen en bedrijven

Schrik dieven en inbrekers af

Niet iedereen die naar je huis of bedrijf komt, heeft goede bedoelingen. Vooral niet wanneer er niemand aanwezig is. Met camerabewaking win je 4 keer:

  • Camerabewaking schrikt af. Mensen met slechte bedoelingen die bewakingscamera’s zien, draaien zich snel weer om.
  • Camerabewaking identificeert. Laten daders zich toch niet afschrikken? Dan heb je beelden in handen die de politie helpen om ze te identificeren.
  • Camerabewaking controleert. Met camera’s leg je op beeld vast wat werknemers en leveranciers doen en houd je productieprocessen in het oog.
  • Camerabewaking verzamelt bewijzen. Een inbraak, diefstal, vandalisme: beveiligingscamera’s leggen alles op beeld vast en geven je bewijzen in handen voor je verzekering en de politie.

Camerabewaking op maat van je huis of bedrijf

Welke ruimtes in en locaties rond je huis of bedrijf wil je beveiligen? Waar kun je je bewakingscamera’s het best hangen voor een optimaal zicht? Zijn er plaatsen waar thermische camera’s beter zijn dan gewone camera’s? Met een plaatsbezoek tekenen we de ideale plaatsing van elke beveiligingscamera tot in detail uit. Zo ben je zeker dat er geen blinde vlekken zijn en dat elke locatie die je in het oog wilt houden 24/7 perfect op beeld staat.

Altijd gerust met bewakingscamera’s

Met Q-Security ben je 100% zeker dat je camerabewaking van topkwaliteit installeert en dat je altijd snel geholpen wordt. In tegenstelling tot veel andere bedrijven hebben wij een vergunning om beveiligingscamera’s te installeren. Zo kun je ze ook als extra beveiliging in je inbraak- of brandalarm integreren of kan je de beelden doorsturen naar een meldkamer. Dankzij onze camerabewaking kun je de beelden ook live op je smartphone, tablet en computer bekijken en opgeslagen opnames probleemloos opvragen en herbekijken.

Camerabewaking met persoonlijke opvolging

Bij Q-Security krijg je niet alleen camerabewaking. Ook de garantie dat je een persoonlijke service krijgt. Als zaakvoerder komen we persoonlijk bij je langs, zijn we bij de plaatsing aanwezig en onderhouden we je camerabewaking zelf. Ook bij problemen kun je ons altijd persoonlijk bereiken. Want niets is voor ons belangrijker dan jouw gemoedsrust en veiligheid.

Ja, ik wil mijn huis/bedrijf beschermen tegen inbrekers