Skip to main content

Q-Security inbraakbeveiliging voor huizen en bedrijven

Wij beschermen je huis of bedrijf tegen inbraak

Ben je slachtoffer van een inbraak? Dan is er natuurlijk de materiële schade van wat je kwijt bent. Maar ook de emotionele schade is groot. Je voelt je maanden- of zelfs jarenlang niet meer veilig in je eigen huis, zaak of bedrijf. Met inbraakbeveiliging beveilig je de favoriete doelwitten van inbrekers: je ramen en deuren. Camera’s in je huis of bedrijf leggen alles vast wanneer de inbrekers toch zouden binnen raken en zich niets van de alarmsirene aantrekken.

Inbraakbeveiliging? Da’s maatwerk

Inbraakbeveiliging is maatwerk. Daarom komen we vrijblijvend bij je langs om je huis of bedrijf te bekijken en bespreken we met je wat je met je alarmsysteem wilt bereiken. Zo weten we welke soorten beveiliging we waar moeten installeren. Bijvoorbeeld sensoren op ramen en deuren, bewegingsdetectoren in de ruimtes waar inbrekers het makkelijkst binnen kunnen en sirenes als afschrikking. Zo ben je zeker dat er geen enkele plek is waar ongewenst bezoek door de mazen van je beveiligingsnet kan glippen.

Gebruiksvriendelijk digitaal systeem

Met inbraakbeveiliging van Q-Security heb je volledige controle over je huis of bedrijf via je smartphone, tablet of computer en bedieningspanelen aan de muren. Het online systeem geeft je verschillende extra mogelijkheden. Bijvoorbeeld:

  • Via je domotica systeem bij alarm je verlichting laten branden en rolluiken laten opengaan
  • Checken wanneer je kinderen naar school vertrekken en weer thuiskomen
  • Controleren wanneer je poetshulp aankomt en vertrekt
  • Via draadloze sensoren een veiligheidsperimeter rond je huis of bedrijf instellen
  • Het toegangscontrolesysteem van je bedrijf koppelen

Inbraakbeveiliging met persoonlijke opvolging

Bij Q-Security krijg je niet alleen inbraakbeveiliging. Ook de garantie dat je een persoonlijke service krijgt. Als zaakvoerder komen we persoonlijk bij je langs, zijn we bij de plaatsing aanwezig en onderhouden we je inbraakbeveiliging zelf. Ook bij problemen kun je ons altijd persoonlijk bereiken. Want niets is voor ons belangrijker dan jouw gemoedsrust en veiligheid.

Ja, ik wil mijn huis/bedrijf beschermen tegen inbraak