Skip to main content

Q-Security brandalarm voor huizen en bedrijven

Wij beschermen je huis of bedrijf tegen brand

In een paar uur tijd je complete hebben en houden verliezen en gedwongen worden om noodopvang en een nieuw huis te zoeken. Je bedrijf noodgedwongen een paar maanden of voor altijd moeten sluiten. Een brand heeft verwoestende gevolgen. Dat wil je echt niet meemaken. Neem daarom het zekere voor het onzekere en installeer brandbeveiliging. Een kwaliteitsvol gecertificeerd brandalarm van Q-Security dat rook en vuur meteen detecteert.

Brandalarm op maat van je huis of bedrijf

Zomaar enkele brandmelders monteren? Dat doen we niet. We komen vrijblijvend bij je langs om te bepalen in welke ruimtes de brandmelders van je brandalarm het beste komen. Niet alleen in ruimtes met brandgevaar zoals je keuken, wasplaats of de ruimte waar je verwarmingsketel of servers staan. Ook in doorgangen die het best rookvrij kunnen blijven voor een evacuatie voorzien we brandbeveiliging. Zo heb je altijd een uitweg.

Op tijd gewaarschuwd

Brand en rook zie of ruik je niet meteen. Zeker niet als je slaapt. Een brandalarm van Q-Security begint direct te loeien, toont je in welke ruimte de rook of het vuur opgepikt is en kan de juiste personen waarschuwen. Zo kun je meteen evacueren, een klein brandje eventueel zelf blussen of de brandweer contacteren om snel ter plaatse een drama te voorkomen. Met een melding van je brandbeveiliging op je smartphone, tablet of via meldkamer ben je altijd onmiddellijk op de hoogte, ook als je niet thuis bent.

Brandalarm met persoonlijke opvolging

Bij Q-Security krijg je niet alleen een brandalarm. Ook de garantie dat je een persoonlijke service krijgt. Als zaakvoerder komen we persoonlijk bij je langs, zijn we bij de plaatsing aanwezig en onderhouden we je brandbeveiliging zelf. Ook bij problemen kun je ons altijd persoonlijk bereiken. Want niets is voor ons belangrijker dan jouw gemoedsrust en veiligheid.

Ja, ik wil mijn huis/bedrijf tegen brand beschermen